Capsuni cu frisca

de ela in Dulciuri, 7 Mai 2010 | 4856 vizualizari

 

nu stiu cum am facut dar am sters pozele din timpul prepararii

 

INGREDIENTE

  • 1kg capsuni
  • 500ml frisca lichida
  • 4linguri zahar
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1lingura zahar pudra cu gust de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni cu frisca:

Se spala capsunile si se curata de codite, apoi se sfarama bine cu blenderul sau cu furculita si se amesteca cu zaharul si zaharul pudra,


se omogenizeaza bine.


Frisca se bate bine cu intaritorul de frisca.


Se scurg capsunile de zeama care au lasat-o si se rastoarna peste frisca,compozitia amestecandu-se bine


Se serveste cu inghetata.

 

TIPS-URI

1

am descoperit ca spuma de capsuni este mult mai delicioasa daca o faci cu frisca,e mai cremoasa si nu lasa zeama multa daca servesti a doua zi,asa cum se intampla daca le faci cu albus de ou batut

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (69)

marcela1979 1

18.05.2010, 00:58

ela uite am pus pt tine frisca cu capsuni

ela 1

18.05.2010, 01:03

carla am vazut,am mancat dar nu ai inca furculite iti place cum a iesit cu frisca?

ela 1

18.05.2010, 01:06

am mancat putin si din pui

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de capsuni si glazura de ciocolata