Capsuni cu frisca

de ela in Dulciuri, 7 Mai 2010 | 4439 vizualizari

 

nu stiu cum am facut dar am sters pozele din timpul prepararii

 

INGREDIENTE

  • 1kg capsuni
  • 500ml frisca lichida
  • 4linguri zahar
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1lingura zahar pudra cu gust de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni cu frisca:

Se spala capsunile si se curata de codite, apoi se sfarama bine cu blenderul sau cu furculita si se amesteca cu zaharul si zaharul pudra,


se omogenizeaza bine.


Frisca se bate bine cu intaritorul de frisca.


Se scurg capsunile de zeama care au lasat-o si se rastoarna peste frisca,compozitia amestecandu-se bine


Se serveste cu inghetata.

 

TIPS-URI

1

am descoperit ca spuma de capsuni este mult mai delicioasa daca o faci cu frisca,e mai cremoasa si nu lasa zeama multa daca servesti a doua zi,asa cum se intampla daca le faci cu albus de ou batut

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (69)

marcela1979 1

18.05.2010, 00:58

ela uite am pus pt tine frisca cu capsuni

ela 1

18.05.2010, 01:03

carla am vazut,am mancat dar nu ai inca furculite iti place cum a iesit cu frisca?

ela 1

18.05.2010, 01:06

am mancat putin si din pui

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Tort rapid cu cirese si mascarpone