Capsuni cu frisca

de ela in Dulciuri, 7 Mai 2010 | 7072 vizualizari

 

nu stiu cum am facut dar am sters pozele din timpul prepararii

 

INGREDIENTE

  • 1kg capsuni
  • 500ml frisca lichida
  • 4linguri zahar
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1lingura zahar pudra cu gust de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni cu frisca:

Se spala capsunile si se curata de codite, apoi se sfarama bine cu blenderul sau cu furculita si se amesteca cu zaharul si zaharul pudra,

se omogenizeaza bine.

Frisca se bate bine cu intaritorul de frisca.

Se scurg capsunile de zeama care au lasat-o si se rastoarna peste frisca,compozitia amestecandu-se bine

Se serveste cu inghetata.

TIPS-URI

1

am descoperit ca spuma de capsuni este mult mai delicioasa daca o faci cu frisca,e mai cremoasa si nu lasa zeama multa daca servesti a doua zi,asa cum se intampla daca le faci cu albus de ou batut

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

marcela1979 1

18.05.2010, 00:58

ela uite am pus pt tine frisca cu capsuni

ela 1

18.05.2010, 01:03

carla am vazut,am mancat dar nu ai inca furculite iti place cum a iesit cu frisca?

ela 1

18.05.2010, 01:06

am mancat putin si din pui

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Merengue cu inghetata de ciocolata cu menta