Capsuni trase in ciocolata

de SanatateAcasa in Dulciuri, 20 Mai 2012 | 1898 vizualizari

 

Cand vine vorba de fructe, nu ma pot hotara foarte usor care imi place mai mult. As alege zmeura pentru delicatete, izul fresh si modul spectaculos in care da culoare sosurilor, as inclina si pentru ananas, care este atat de zemos si sanatos. Nu as spune nu nici merele care iti astampara setea, nu mi-as permite sa trec absente nici smochinele cu dulceata lor si modului spectaculos in care te ajuta sa slabesti. Sau sa uit de portocalele a caror aroma se imprastie in toata camera. Dar poate cel mai mult nu mi-as dori sa uit de capsuni. Capsunile sunt printre preferatele mele. ma inspira in multe deserturi si bauturi. Sunt poate cele mai iubite fructe, pentru ca a lor forma este una sugestiva, de inima, ramanand pentru multi fructele indragostilor. Nu de mirare combinatia de frisca, capsuni si sampanie este una senzationala. Dar astazi vreau sa schimb un pic ingredientele din reteta clasica de capsuni, sampanie si frisca, astazi vreau sa aduc in discutie ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aceasta reteta aveti nevoie de
  • 7 capsuni mari, zemoase si dulci, cu tot cu codite si frunze,
  • 2 lingurite cu margarina fara sau cu foarte putine grasimi trans sau pregatita in casa,
  • 2 lingurite cu pudra de cacao de cea mai buna calitate
  • 4 lingurite cu zahar brun.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni trase in ciocolata:

Ingredientele pentru ciocolata se freaca, astfel incat sa se obtina dulcea ciocolata. Se pune vasul intr-un altul cu apa fiarta, ca sa se inmoaie. Se prinde cate o capsuna de codita si se scufunda in ciocolata, apoi se ridica imediat. Se procedeaza asa cu toate capsunile, apoi se pun pe un platou rece si se introduc in frigider, unde vor sta mai mult timp.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni trase in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Alinutza80 1

20.05.2012, 20:43

bunnnnnnnnn

iri_iri 1

20.05.2012, 22:13

cam multe calorii,dar de gust una merge

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

ULTIMELE COMENTARII

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Căpsunici cu ciocolată