Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor

de Bucataras Medi in Peste, 22 Sep 2010 | 8029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caras potrivit
  • ulei de masline
  • un pahar mic cu vin alb
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel mic
  • cateva rosii cherry
  • 1/2 lamaie
  • 2-3 catei de usturoi
  • o lingura de capere
  • o legatura de patrunjel
  • cimbru
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor:

Curatam si spalam pestele.Il condimentam cu sare si piper .Il asezam intr-o tava si asternem combinat rondele de dovlecel si fasii de ardei gras.Pregatim un sos din :ulei de masline, vin , rosii decojite si date prin razatoare,zeama de lamaie, usturoi zdrobit,cimbru si capere.Amestecam totul bine si turnam apoi peste peste.Pastram cateva linguri de sos cu care umplem burta pestelui .Dam la cuptor si din cand in cand stropim pestele cu sosul din tava.Lasam circa 45-50 min. pana cand pestele este bine facut si rumenit.


Un deliciu. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Corinuta 1

26.09.2010, 00:05

Ai facut peste.........si l-am ratat

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 09:01

Ti-am pastrat Corina......................

Bunica 1

28.09.2010, 19:19

Iar a fost George la peste ? Carasul,......cel mai dulce .....peste

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Macrou la gratar