Caras prăjit în mălai şi în făină

de DinDragostePentruGatit in Crap / Caras, 1 Feb 2013 | 2392 vizualizari

 

Recunosc, nu e peştele meu preferat... gustul uşor dulceag mă deranjează, însă când şi când, prăjit cât să devină crocant, cu mujdei de usturoi, merge...

 

INGREDIENTE

  • 10 caraşi de-o palmă;
  • făină de secară;
  • mălai;
  • mujdei de usturoi;
  • lămâie;
  • piper negru măcinat;
  • sare.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras prăjit în mălai şi în făină:

Se curăţă peştele de solzi, se eviscerează şi scot branhiile.


Se spală bine în interior cu apă cere, se pune la scurs.


Se crestează, se sărează şi se lasă circa 30 minute de-o parte.


Se prăjeşte în ulei bine încins, trecut în făină sau în mălai (de data aceasta am folosit făină de secară şi mălai).


După ce s-a prăjit, se stropeşte cu zeamă de lămâie, se presară piper negru măcinat şi se serveşte cu mujdei de usturoi.


Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras prăjit în mălai şi în făină" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

01.02.2013, 21:30

DinDragostePentruGatit 1

01.02.2013, 21:56

Asa, asa.. Bunica mai fac o sarja, daca-i nevoie.

DinDragostePentruGatit 1

01.02.2013, 21:58

Merci, Carla...
Pestisorii mei nici nu au avut timp de rasuflat, direct in tigaie...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Caras prajit