Carbonara cu dovlecel si morcov

de deea2686 in Penne, 20 Feb 2015 | 1398 vizualizari

 

E o reteta alternativa fata de clasicele paste carbonara.E o reteta gustoasa, apreciata si foarte cremoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste
  • 1 morcov
  • 2 dovlecei
  • 3 galbenusuri
  • 1 cutie pancetta
  • jumatate de ceapa
  • 1 catel usturoi
  • un pic vin alb
  • 2 linguri smintina
  • 2 linguri parmezzan
  • piper
  • sare
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carbonara cu dovlecel si morcov:

Intr-o tigaie pentru paste adaugi ulei de masline ,jumatatea de ceapa taiata marunt,usturoiul,morcovul cubulete si pancetta si lasi la foc mic vreo 20 de minute pina morcovul e aproape facut.


Dupa adaugi dovleceii taiati julienne,piperul,sarea ,vinul ,un pic de apa si mai lasi la foc pina e facut si dovlecelul.


Apoi iei de pe foc si pui pastele la fiert in apa cu sare (sare groasa se pune de obicei la paste ).Separat intr-un castron amesteci galbenusurile cu parmezzanul si smintina.Cind au fiert pastele le scurgi ,le adaugi peste pancetta cu legume si adaugi peste sosul cu ou.Mai lasi putin pe foc cit sa se faca oul si apoi servesti cu parmezzan ras pe deasupra.Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carbonara cu dovlecel si morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

21.02.2015, 15:53

Super !!!

tarasmariana 1

21.02.2015, 16:02

lungu 1

14.03.2015, 10:24

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:   lungu.yuliana@yahoo.com

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara cu sos de smantana