Carnaciori cu verdeturi si pireu cu hrean

de mihaelar63 in Porc, 16 Dec 2019 | 2308 vizualizari

 

  Carnaciorii proaspeti mi-au atras atentia. Am cumparat de proba mai putini si i-am preparat dupa metoda de imbunatatire a lui Jamie Oliver.Pireul l-am imbunatatit cu o lingura de hrean razuit. Muraturile au completat o masa, pentru noi, chiar copioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnaciori subtiri proaspeti
  • 500 gr cartofi
  • 100 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 25 gr slanina afumata
  • 1 ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura oregano verde
  • 1 lingura rozmarin verde
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • 1 lingura cu varf hrean razuit in otet
  • 2 linguri patrunjel verde
  • 2 linguri codite de ceapa tocate
  • pudra de chilli
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori cu verdeturi si pireu cu hrean:

  1. Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu sare .
  2. Carnatiui se pun la prajit in ulei incins .
  3. Cand carnatii s-au rumenit usor pe ambele parti se pune feliuta de slanina , cimbru , rozmarin si se amesteca ,
  4. Se pudreaza cu boia afumata si chilli , seamesteca si se pune putina apa .
  5. Puneti capacul si lasati sa fiarba inabusit pana scade apa .
  6. Din cartofii fierti si fierbinti cu lapte caldut , hrean si patrunjel se prepara un pireu .
  7. Serviti carnaciorii cu pireu cat sunt fierbinti . Presarati peste ei ceapa verde si puneti alturi muraturile preferate .

TIPS-URI

1

La prepararea pireului, laptele trebue sa fie caldut .

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori cu verdeturi si pireu cu hrean" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu magiun si nuci

de Miha 9

ieri la 21:27

Gogosi pufoase

ieri la 20:06

Trandafir placinta cu crema de vanilie si afine

ieri la 17:45

Placinta cu vanilie - reteta unui desert de casa savuros

ieri la 08:43

Prajitura cu foi de bezea, nuca si cacao

pe 20.04 la 21:38

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc aromat in vasul de lut