Carnaciori imbracati in foietaj

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2011 | 14841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj din comert
  • 5-6 carnaciori sau cabanos
  • galbenus de ou ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori imbracati in foietaj:

Se scoate foaia din frigider si se lasa putin la temperatura camerei,apoi se desface se intinde pe o planseta de lucru se taie in fasii lungi apoi carnaciorii se taie dupa marimea dorita si se ruleaza cu fasiile de foietaj.Se pun in tava cu foaie de copt se ung cu galbenus de ou si se dau la copt sa se rumeneasca.Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori imbracati in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

bettyC 1

12.06.2012, 11:40

superrrrr

Ligia Bxl 1

04.10.2012, 13:45

multumesc

tanyapatap 1

25.04.2014, 17:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos