Carnaciori in foietaj

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 5901 vizualizari

 

Un aperitiv foarte aspectuos si gustos!

 

INGREDIENTE

  • carnaciori simpli sau picanti
  • aluat foietaj
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Se taie carnatii la lungimea dorita, iar aluatul de foietaj se taie in fasii lungi subtiri cu care se inconjoara fiecare carnacior lasand capetele libere. Se bate oul bine cu putina sare si se unge fiecare carnacior, apoi se presara deasupra susan sau mac. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

Ia uitati-va ce bine arata alaturi de celelalte aperitive

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

12.02.2012, 15:02

Am facut si eu mai demult, foarte buni!

alinutzika 1

12.02.2012, 16:13

Lau 1

13.02.2012, 14:59

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj