Cartofi cu bacon, cascaval si legume la cuptor

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2016 | 3251 vizualizari

 

M-am gandit sa fac o cina rapida, delicioasa si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de cartofi mici
  • 50 gr de unt
  • 200 gr de bacon afumat
  • 100 gr salam
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr branza
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 ardei kapia
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu bacon, cascaval si legume la cuptor:

       Cartofii trebuie curatati si fierti in apa cu sare. Legumele se spala si taie cubulete. Baconul, salamul, cascavalul si branza le taiem cubulete sau felii. Intr-un vas de yena asezam cartofii curatati, ii saram si piperam,punem feliute de unt deasupra si dam la cuptorul incins la 200 grade pana cand se topeste untul.

        Cand s-a topit untul punem legumele deasupra si mai lasam 10 minute forma la cuptor. Adaugam si branza, cascavalul si salamul deasupra si lasam sa se rumeneasca putin. Separat batem ouale cu smantana si cu un praf de sare si turnam peste compozitia din vas lasand-o sa se inchege. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cartofii se curata mai bine cand sunt mai calzi.

2

In loc de unt puteti folosi ulei de masline.

3

Poate fii servit ca si garnitura sau aperitiv alaturi de muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu bacon, cascaval si legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu bacon si cascaval