Carnaciori "melc"

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 25 Sep 2010 | 6370 vizualizari

 

Nu pot spune ca este o reteta dar este un preparat pe care poti sa il faci in criza de timp si nu numai...............va astept la masa!
Gaby, cand faci?...........hihihi

 

INGREDIENTE

  • 500 g carnati proaspeti subtiri
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • betisoare de frigaruie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori "melc":

Taiem carnatii in bucati de circa 20 cm., ii infasuram sub forma de melc si infigem un betisor de frigaruie ca sa nu se desfaca in timpul frigerii.Ungem carnatii cu putin ulei si ii asezam intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa.Dam la cuptor si cand sunt facuti pe o parte ii intoarcem  si pe cealalta parte.Cand sunt bine rumeniti si facuti pe ambele parti , scoatem din cuptor si servim alaturi de o garnitura .Eu am preferat o garnitura de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori "melc"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Sylvia 1

26.09.2010, 13:40

Ma inscriu cu placere

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 20:30

Sylvia, am vazut ca ai facut si tu cand ai venit in Romania..................

nadina73 1

29.09.2010, 00:19

vreau eu cand am pus retat cu carnat prajit mi sa respinsvreau de la tine si dau 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta