Carnati cu ciuperci si cascaval, la cuptor

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2013 | 6631 vizualizari

 

Am descoperit de curand carnatii "Trandafir" si m-am gandit sa-i combin cu alte ingrediente pe care le prefer, sa vad ce iese. A iesit...o bunatate! Cititi mai departe si-o sa vedeti...

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati "Trandafir" (aproximativ 500 gr);
  • 300 gr. cascaval;
  • 300 gr. ciuperci champignon;
  • 2-3 fire usturoi verde - doar partea verde (daca va place puteti pune mai mult);
  • o lingurita cu cimbru;
  • piper;
  • sare;
  • 1-2 linguri ulei de masline;
  • putin patrunjel verde tocat.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu ciuperci si cascaval, la cuptor:

Indepartam coaja carnatilor si ii taiem felii.


Curatam ciupercile si le feliem.


Tocam marunt partea verde de la usturoi.


Turnam putin ulei de masline pe fundul unui vas de yena. Asezam un strat de ciuperci (jumatate din intreaga cantitate), apoi un strat de carnati (jumatate din intreaga cantitate). Presaram sare, piper, cimbru si usturoiul verde.


Punem vasul la cuptorul preincalzit, la 230 grade, pentru 15 minute.


Cand s-au rumenit putin carnatii si ciupercile, scoatem vasul si adaugam alt strat de ciuperci si altul de carnaciori.


Punem din nou la cuptor, tot la 230 grade, pentru alte 15 minute.


Intre timp feliem cascavalul si tocam patrunjelul.


Cand s-a rumenit si al doilea strat de carnati, adaugam pe toata suprafata, feliile de cascaval, una langa cealalta, presaram patrunjelul si mai lasam la cuptor pentru 5 minute, pana se topeste cascavalul.


Lasam la racit si servim.


Merge de minute cu cartofi prajiti alaturi ;)

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti termometru la cuptor, va recomand sa asezati vasul in partea cea mai de sus a cuptorului;

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu ciuperci si cascaval, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Patricia Iordache 1

19.05.2013, 09:44

Dana, Claudia, Meri...

diaconta 1

19.05.2013, 15:03

cat de bine arata

mihaelar63 1

20.05.2013, 21:20

Si mie-mi plac trandafirii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa proaspeti prajiti in Dry Cooker