Carnati cu ciuperci si cascaval, la cuptor

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2013 | 12626 vizualizari

 

Am descoperit de curand carnatii "Trandafir" si m-am gandit sa-i combin cu alte ingrediente pe care le prefer, sa vad ce iese. A iesit...o bunatate! Cititi mai departe si-o sa vedeti...

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati "Trandafir" (aproximativ 500 gr);
  • 300 gr. cascaval;
  • 300 gr. ciuperci champignon;
  • 2-3 fire usturoi verde - doar partea verde (daca va place puteti pune mai mult);
  • o lingurita cu cimbru;
  • piper;
  • sare;
  • 1-2 linguri ulei de masline;
  • putin patrunjel verde tocat.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu ciuperci si cascaval, la cuptor:

Indepartam coaja carnatilor si ii taiem felii. 

Curatam ciupercile si le feliem.

Tocam marunt partea verde de la usturoi.

Turnam putin ulei de masline pe fundul unui vas de yena. Asezam un strat de ciuperci (jumatate din intreaga cantitate), apoi un strat de carnati (jumatate din intreaga cantitate). Presaram sare, piper, cimbru si usturoiul verde.

Punem vasul la cuptorul preincalzit, la 230 grade, pentru 15 minute. 

Cand s-au rumenit putin carnatii si ciupercile, scoatem vasul si adaugam alt strat de ciuperci si altul de carnaciori.

Punem din nou la cuptor, tot la 230 grade, pentru alte 15 minute.

Intre timp feliem cascavalul si tocam patrunjelul.

Cand s-a rumenit si al doilea strat de carnati, adaugam pe toata suprafata, feliile de cascaval, una langa cealalta, presaram patrunjelul si mai lasam la cuptor pentru 5 minute, pana se topeste cascavalul.

Lasam la racit si servim.

Merge de minute cu cartofi prajiti alaturi ;)

TIPS-URI

1

daca nu aveti termometru la cuptor, va recomand sa asezati vasul in partea cea mai de sus a cuptorului;

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu ciuperci si cascaval, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Patricia Iordache 1

19.05.2013, 09:44

Dana, Claudia, Meri...

diaconta 1

19.05.2013, 15:03

cat de bine arata

mihaelar63 1

20.05.2013, 21:20

Si mie-mi plac trandafirii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa