Carnati de casa proaspeti prajiti in Dry Cooker

de babi5 in Mezel de casa, 21 Dec 2014 | 1698 vizualizari

 

Simplu usor , gustos si sanstos

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carnati de casa proaspeti
  • 50 ml apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa proaspeti prajiti in Dry Cooker:

Se pune apa in tigaie, apoi rulam carnatul acoperim si lasam sa dea un clocot, dupa care cu ceva ascutit, cutit, furculita intepam din loc in loc ca sa iasa surplusul de apa (si nici nu se va crapa carnatul). Lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti (daca cumva lasa mai mult lichid golim)


Dupa prajire portionam si servim ca atare sau alaturi de garniturile dorite.


Sa va fie de ajutor.


P.S nu necesita grasime fiindca iese din carnati

 

TIPS-URI

1

Alaturi puteti asorta cu ce fel de garnituri doriti

2

Sau servim cu mustar sau hrean

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa proaspeti prajiti in Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MOKUSKA 1

21.12.2014, 19:41

Bun*

Rocsi 1

21.12.2014, 21:26

babi5 1

22.12.2014, 07:40

Mokuska Rocsi multimesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume