Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2014 | 1740 vizualizari

 

din ciclul "oare ce sa mai gatesc azi?...."

 

INGREDIENTE

  • 10 carnaciori proaspeti de porc
  • 2 linguri de ulei
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe potrivite
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri ulei
  • 3 cescute de orez
  • 1 cescuta de hrisca
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume:

Carnaciorii se impung din loc in loc si se aseaza intr-o tigaie in care am pus doua linguri de ulei. Ii lasam la prajit la foc potrivit pana se rumenesc dupa preferinta.


Curatam legumele,le spalam sub jet de apa rece.


Ceapa se taie cubulete, ardeiul se taie bucati, dovlecelul cubulete.


Morcovul se trece pe razatoarea cu ochiuri mari.


Se pun toate legumele la sotat in ulei timp de 5 minute.


Condimentam cu sare si piperf dupa gust.


Adaugam orezul spalat, 2 cani cu apa rece si lasam mancarea sa fiarba la foc mic spre potrivit pana se umfla orezul si scade apa.


Adaugam 1 cescuta de hrisca + 1 cescuta de apa calduta,amestecam in continuu mancarea sa nu se prinda de cratita. Se va umfla in cca 5-7 minute, in functie de foc.


Tragem cratita deoparte de pe foc, presaram patrunjel verde tocat si servim pilaful cu carnaciori prajiti.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.10.2014, 21:30

mihaelar63 1

31.10.2014, 02:47

Sunt de toate dar mai ales carnaciori la care nu rezist

dantes 1

31.10.2014, 07:41

Foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit