Carnati cu oua posate

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2015 | 935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati muntenia
  • 1 ardei rosu in otet
  • 1 ardei verde in otet
  • 1 ceapa
  • 2 felii muschii afumat
  • 1 lingura pasta de ardei kapia
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • 100 ml vin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu oua posate:

Crestam feliile de muschi si le prajim putin pe ambele parti. Intre timp tocam ceapa si o adaugam peste muschi.


Lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeii taiati felii. 1 carnat il taiem felii, lasam sa se prajeasca putin dupa care adaugam pasta de ardei kapia, sare, piper, boia de ardei dupa gust, vinul si amestecam.


Carnati ii taiem in 2 si fiecare jumatate in 2 dar nu pana la capat.


Ii prindem cu scobitoarea (formand inima) si adaugam in tigaie, spargem ouale in mijloc, punem capacul si lasam la foc mic cca 5 minute (pana sunt gata ouale)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu oua posate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

T I M E A 1

18.02.2015, 22:05

Lau 1

19.02.2015, 17:49

multumesc

pity19 1

19.02.2015, 23:40

Fara '' Ceapa '' , e pe gustul sotului meu!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si dovlecel