Carnati de casa

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2012 | 4330 vizualizari

 

Cam tarziu cu reteta...carnati nu mai am dar daca e nevoie mai fac si pt voi.

 

INGREDIENTE

  • 3kg carne porc(pulpa)
  • 3kg carne vita(pulpa)
  • 4capatani usturoi
  • 2 linguri sare
  • 1lingura boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 2lingurite ardei usturat
  • 1lingurita piper
  • 1lingura cimbru
  • apa
  • mate de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea de porc o tocam dupa care o punem intr-un lighean mai mare.La fel procedam si cu cea de vita dupa care o punem peste cealalta in lighean.


Usturoiul il curatam ,il pasam si il punem peste carne,punem si restul de condimente,iar ardeii usturati ii dam prin masina de cocat(ardeii trebuiesc uscati).


Amestecam totul ; vom pune putin cate putin apa,cam o jumatate de cana.


Dupa ce compozitia de carne a fost amestecata bine umplem matele.


O data terminati carnatii ii dam undeva la rece,agatati pe un bat.Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelaM 1

23.04.2012, 00:18

cu mare drag Cocolina draga insa la urmatori ca astia i-am terminat

Bya Ralu 1

05.12.2012, 00:09

bun

mihaelaM 1

06.12.2012, 00:41

Te poftesc la masa draga Bya

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Varza acra calita cu jumari si carnat de casa