Carnati de casa

de Oana in Mezel de casa, 25 Dec 2009 | 14619 vizualizari

 

Niciodata de pe masa de Craciun nu lipsesc acesti deliciosi carnati de casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg pulpa din fata de porc (degresata)
  • 5 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • mate de porc pt. carnati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Cum prepar eu carnati de casa:


Carnea se toaca, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si condimentele dupa gust, apoi se framanta bine cu o cana de apa sau supa de oase. Se umplu matele, se leaga la capete formandu-se carnati de casa dupa marimea dorita.


Se lasa carnatii de casa la uscat la loc cald, 48 de ore.


Apoi se lasa la uscat la loc rece, afara, sau se pun in congelator.

 

TIPS-URI

1

Matele se curata si se freaca cu otet si sare, apoi se spala bine cu apa rece, apoi se umple formandu-se carnatii de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adry88 1

04.06.2011, 10:32

ce gustosi

Bya Ralu 1

02.05.2012, 14:16

babi5 1

16.12.2014, 06:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caltabosi a la Pana