Carnati de casa

de Constelatialeu in Mezel de casa, 30 Ian 2013 | 20845 vizualizari

 

Cred ca intr-o viata anterioara am fost macelar,ca tare imi place sa particip la taierea porcului,sa fac suncile,sa tai carnea,sa prepar produsele din porc.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 kg de carne de porc impanata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • boia dulce
  • boia iute
  • mate de porc sau oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

De obicei fac carnati cand taiem porcul, la mama acasa. Se alege carnea pentru tocat, de pe ici, de pe colo, sa fie si cu grasime. Se toaca carnea, se condimenteaza in functie de preferinte, mai sarat, piperat, usturoiat, eu ii cam fac ''trotil'', asa sa-ti ia gura foc, nu mult, dar sa simti ca mananci. Dupa ce am pregatit carnea o framantam bine, adaugand si 1-2 cani de apa, in functie de cum cere carnea.


Matele le avem pregatite din timp, curatate si spalate, le punem pe tulumba de facut carnati fixata la masina de tocat si incepem umplerea lor. Cand sunt gata umpluti, se lasa carnatii la zvantat si apoi se baga la afumatoare. Sunt buni si proaspeti si afumati. Afumati se pastreaza bine daca-i prajim si apoi ii punem la borcan cu untura. Asta in caz ca mai apuca sa fie pusi la untura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

30.01.2013, 21:27

carnati adevarati

ionela2682 1

31.01.2013, 12:54

Uite ca anul asta nu m/am invrednicit sa prepar si eu..am cumparat. Admir si inghit in sec acum!!

calvet 1

28.03.2013, 16:14

Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete, vezici uscate porc si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian ...calvet.calvet@yahoo.com

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Toba