Carnati de casa

de amalia01 in Porc, 16 Dec 2014 | 6550 vizualizari

 

Tot ce e facut in casa e mai gustos, nu-i asa?

 

INGREDIENTE

  • 3 kg carne de porc, cu grasime( nu prea multa!) 
  • 1 buc capatana de usturoi 
  • 120 ml vin alb 
  • sare 
  • piper 
  • intestine graose de porc 
  • ulei
Portii: 36
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Cu o seara inainte de prwgatirea carnatilor, usturoiul curatat si tocat marunt se pune la macerat in vin;

Carnea se toaca, se adauga amestecul de usturoi cu vin, sare si piper ( dupa gust) si se framanta bine;

Se da amestecul la frigider pentru 2 ore si verifici de sare si piper;

Pe palnia unsa cu ulei se pun intestinele de porc si su umplu cu carnea tocata, avand grija sa nu fie foarte indesat;

Se lasa la rece 12 ore, apoi se pun la uscat;

Daca ai posibilitatea, poti sa ii si afumi, cu fum natural; daca nu, ii pui la congeltor pana cand vei avea nevoie de ei.

 

TIPS-URI

1

CARNE DE PORC

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

deyutzky 1

16.12.2014, 14:14

imi lasa gura apa ) like!

Rocsi 1

16.12.2014, 21:57

Super!

iri_iri 1

16.12.2014, 22:45

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa