Carnati de casa

de amalia01 in Porc, 16 Dec 2014 | 6769 vizualizari

 

Tot ce e facut in casa e mai gustos, nu-i asa?

 

INGREDIENTE

  • 3 kg carne de porc, cu grasime( nu prea multa!) 
  • 1 buc capatana de usturoi 
  • 120 ml vin alb 
  • sare 
  • piper 
  • intestine graose de porc 
  • ulei
Portii: 36
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Cu o seara inainte de prwgatirea carnatilor, usturoiul curatat si tocat marunt se pune la macerat in vin;

Carnea se toaca, se adauga amestecul de usturoi cu vin, sare si piper ( dupa gust) si se framanta bine;

Se da amestecul la frigider pentru 2 ore si verifici de sare si piper;

Pe palnia unsa cu ulei se pun intestinele de porc si su umplu cu carnea tocata, avand grija sa nu fie foarte indesat;

Se lasa la rece 12 ore, apoi se pun la uscat;

Daca ai posibilitatea, poti sa ii si afumi, cu fum natural; daca nu, ii pui la congeltor pana cand vei avea nevoie de ei.

 

TIPS-URI

1

CARNE DE PORC

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

deyutzky 1

16.12.2014, 14:14

imi lasa gura apa ) like!

Rocsi 1

16.12.2014, 21:57

Super!

iri_iri 1

16.12.2014, 22:45

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Carnati traditionali de porc