Carnati in ,,caruta''

de nadea68 in Sandvisuri, 30 Oct 2013 | 1839 vizualizari

 

Reteta am luat-o dintr-o revista de bucate italiana..

 

INGREDIENTE

  • -200 g carne de carnat
  • -200 g mozzarell
  • a -8 felii de paine pentru sendvisuri
  • -un ou
  • -1 pahar lapte
  • -faina
  • -ulei penrtu prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in ,,caruta'':

Am luat carnatii si am scos carnea din mat. Se intinde carnea intr-un strat subtire si se imparte in patru parti. Mozzarella se taie felii. Oul se bate cu un pic de sare si lapte. Intr-o farfurie punem faina. Luam o felie de paine,dam la o parte coaja, pe ea asezam carnea de carnat si mozzarella. Deasupra punem o alta felie de paine. Sa zicem ca ne iese un ,,sendvis''. Dam "sendvisul" nostru prin faina bine. Marginile le udam cu un pic de apa ca sa se lipeasca si dam prin faina, asa nu iese mozzarella la prajit. Il trecem si prin ou. Procedam asa si cu restul de ingrediente. Ne ies 4 portii.


Luam o tigaie si punem ulei .Cand uleiul e ferbinte asezam sendvisurile noastre si le prajim pe ambele parti. Cand sunt rumenite bine le scoatem si le servim cu o salata.

 

TIPS-URI

1

-in reteta originala carnea din sendvis ramane un pic cruda,eu le-am dat un pic la cuptor sa se faca carnea bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in ,,caruta''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadea68 1

31.10.2013, 16:57

multumesc

Rocsi 1

31.10.2013, 18:57

Tare faina reteta

nadea68 1

31.10.2013, 20:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

10630 puncte

Valclaudia

7220 puncte

Constelatialeu

6780 puncte

Bya Ralu

6210 puncte

mirela0911

5240 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!