Carnati in ,,caruta''

de nadea68 in Sandvisuri, 30 Oct 2013 | 2229 vizualizari

 

Reteta am luat-o dintr-o revista de bucate italiana..

 

INGREDIENTE

  • -200 g carne de carnat
  • -200 g mozzarell
  • a -8 felii de paine pentru sendvisuri
  • -un ou
  • -1 pahar lapte
  • -faina
  • -ulei penrtu prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in ,,caruta'':

Am luat carnatii si am scos carnea din mat. Se intinde carnea intr-un strat subtire si se imparte in patru parti. Mozzarella se taie felii. Oul se bate cu un pic de sare si lapte. Intr-o farfurie punem faina. Luam o felie de paine,dam la o parte coaja, pe ea asezam carnea de carnat si mozzarella. Deasupra punem o alta felie de paine. Sa zicem ca ne iese un ,,sendvis''. Dam "sendvisul" nostru prin faina bine. Marginile le udam cu un pic de apa ca sa se lipeasca si dam prin faina, asa nu iese mozzarella la prajit. Il trecem si prin ou. Procedam asa si cu restul de ingrediente. Ne ies 4 portii.


Luam o tigaie si punem ulei .Cand uleiul e ferbinte asezam sendvisurile noastre si le prajim pe ambele parti. Cand sunt rumenite bine le scoatem si le servim cu o salata.

 

TIPS-URI

1

-in reteta originala carnea din sendvis ramane un pic cruda,eu le-am dat un pic la cuptor sa se faca carnea bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in ,,caruta''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadea68 1

31.10.2013, 16:57

multumesc

Rocsi 1

31.10.2013, 18:57

Tare faina reteta

nadea68 1

31.10.2013, 20:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj