Carnati la cuptor cu ardei, fenicul si mustar

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2018 | 2914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri ulei de masline
  • 8 carnati proaspeti, mici
  • 5 cartofi mici, taiati in 2 sau 4
  • 2 bulbi fenicul, taiati in 6-8
  • 2 ardei rosii/ galbeni, taiat in 6-8
  • 2 catei de usturoi, pisati
  • 1 1/2 linguri mustar cu boabe
  • 250 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)
  • patrunjel proaspat, tocat, pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati la cuptor cu ardei, fenicul si mustar:

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

Se adauga carnatii si cartofii intr-o tava potrivita pentru cuptor, impreuna cu 2 linguri de ulei. Se amesteca bine. Se coc 10 minute.

Se adauga feniculul, ardeiul, usturoiul, 1 lingura de ulei si mustarul. Se amesteca bine, apoi se toarna supa de pui si coace inca 30-35 de minute. Carnatii se mai intorc o data sau de doua ori in timpul coacerii. 

Se presara cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati la cuptor cu ardei, fenicul si mustar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute sau carnaciori de casa