am facut doar o portie mica si a disparut imediat!
Am curatat cartofii si i-am pus taiati cuburi la fiert in apa cu sare.Apoi cand intra furculita usor in ei, se scot, se scurg si se pun in tava unsa cu unt.Se zdrobesc usor cu furculita, dar nu de tot, cat sa formeze un strat uniform.Apoi se pun bucatele mici de unt, un praf de sare si piper.Se caleste ciuperca bucatele impreuna cu cabanosul tocat marunt.Apoi se presara deasupra cartofilor in tava si se da la cuptor sa se rumeneasca.Cand e aproape gata adaugam si cascavalul ras si mai lasam putinj sa se rumeneasca.Eu am facut portie mica si in jumatatea cealalta de tava am pus niste aripioare cu ceapa, sare si ulei.A iesit un deliciu.Am servit alaturi de salata verde!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro