Semi-musaca

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 16 Oct 2010 | 1405 vizualizari

 

am facut doar o portie mica si a disparut imediat!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1 ciuperca mare de tot champignion
  • 1 carnat cabanos
  • 30 g cascaval
  • unt
  • ketchup
  • sare, piper

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Semi-musaca:

Am curatat cartofii si i-am pus taiati cuburi la fiert in apa cu sare.Apoi cand intra furculita usor in ei, se scot, se scurg si se pun in tava unsa cu unt.Se zdrobesc usor cu furculita, dar nu de tot, cat sa formeze un strat uniform.Apoi se pun bucatele mici de unt, un praf de sare si piper.Se caleste ciuperca bucatele impreuna cu cabanosul tocat marunt.Apoi se presara deasupra cartofilor in tava si se da la cuptor sa se rumeneasca.Cand e aproape gata adaugam si cascavalul ras si mai lasam putinj sa se rumeneasca.Eu am facut portie mica si in jumatatea cealalta de tava am pus niste aripioare cu ceapa, sare si ulei.A iesit un deliciu.Am servit alaturi de salata verde!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Semi-musaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

18.10.2010, 10:35

multumesc fetelor!

nadina73 1

21.10.2010, 17:09

parca am auzit ca m-ai stigant nu?sau mi se paredar e cu ciuperci si vinnnnnnnnnn

epurasha2bb 1

22.10.2010, 13:34

hei nadina fara tine nu se poate, sa pap singura ciuperci!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita cu ciuperci