Chiftele cu ou ochi

de MotanLaOale in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2014 | 876 vizualizari

 

Am vazut pe site si aratau foarte frumos si am zis sa incerc si eu. Sunt frumoase si bune!

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 3 felii paine
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns tava
  • 2 oua pentru ochiuri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu ou ochi:

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Mararul se toaca marunt.


Intr-un castron se amesteca toate ingredientele, se sareaza si pipereaza dupa gust.


Se tine 20-30 minute la frigider sa se amestece aromele.


Din amestecul de chiftele se fac doua cosulete (din tot amestecul ies 6 cosulete) care se pun intr-o tava unsa cu unt.


Trebuie facute cu atentie si de marime potrivita sa incapa un ou in ele. Ale mele au fost un pic mai mici si au dat pe afara.


Tava cu cosuletele se introduce in cuptorul preancalzit pentru 20-25 minute pana incep sa se rumeneasca putin.


Se scoate tava din cuptor si in fiecare cosulet de sparge cate un ou si se presara sare.


Se reintroduce in cuptor pentru 8-10 minute pana se fac ouale cum doriti de moi.


Cand sunt facute ouale se scoate tava din cuptor si cosuletele se pun pe farfurii.


Se servesc calde cu muraturi sau salata.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu ou ochi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

13.06.2014, 09:58

laura_n 1

16.06.2014, 15:51

BANAAAT! ))) HUOOOO ))))
muaaah!

MotanLaOale 1

16.06.2014, 16:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fudulii de tauras - I ( la gratar )