Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2016 | 2289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnati Th­ü­rin­ger
  • 600 grame cartofi dulci
  • 60 grame branza albastra
  • 1 lingura ulei
  • 1 mar verde (Granny Smith)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 150 de grame mix de frunze de salata si morcovi julienne
  • 150 grame varza tocata julienne
  • Pentru dressing:
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet din vin alb
  • o lingurita mustar Dijon
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se taie ceapa rondele.

Se spala cartofii foarte bine si se taie in felii longitudinale cu grosimea de 1 cm. Se aseaza intr-un singur strat intr-o tava pentru cuptor. Se presara cu sare si piper si se ung cu ulei. 

Se gatesc 20 de minute, in cuptor. 

Intre timp, se taie marul in sferturi si se indeparteaza cotorul. Se taie apoi in felii si se amesteca cu frunzele de salata, varza si dressingul. 

Dupa cele 20 de minute, se presara cartofii cu branza albastra si rondele de ceapa verde.

Se mai lasa 5 minute la cuptor. 

Se gatesc carnatii 9 minute, pe un gratar fierbinte. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitele din pulpa de porc