Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2016 | 2261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnati Th­ü­rin­ger
  • 600 grame cartofi dulci
  • 60 grame branza albastra
  • 1 lingura ulei
  • 1 mar verde (Granny Smith)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 150 de grame mix de frunze de salata si morcovi julienne
  • 150 grame varza tocata julienne
  • Pentru dressing:
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet din vin alb
  • o lingurita mustar Dijon
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se amesteca toate ingredientele pentru dressing. 

Se taie ceapa rondele.

Se spala cartofii foarte bine si se taie in felii longitudinale cu grosimea de 1 cm. Se aseaza intr-un singur strat intr-o tava pentru cuptor. Se presara cu sare si piper si se ung cu ulei. 

Se gatesc 20 de minute, in cuptor. 

Intre timp, se taie marul in sferturi si se indeparteaza cotorul. Se taie apoi in felii si se amesteca cu frunzele de salata, varza si dressingul. 

Dupa cele 20 de minute, se presara cartofii cu branza albastra si rondele de ceapa verde.

Se mai lasa 5 minute la cuptor. 

Se gatesc carnatii 9 minute, pe un gratar fierbinte. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon cu sunca si spanac