Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2016 | 491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnati Th­ü­rin­ger
  • 600 grame cartofi dulci
  • 60 grame branza albastra
  • 1 lingura ulei
  • 1 mar verde (Granny Smith)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 150 de grame mix de frunze de salata si morcovi julienne
  • 150 grame varza tocata julienne
  • Pentru dressing:
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet din vin alb
  • o lingurita mustar Dijon
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra:

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.


Se amesteca toate ingredientele pentru dressing.


Se taie ceapa rondele.


Se spala cartofii foarte bine si se taie in felii longitudinale cu grosimea de 1 cm. Se aseaza intr-un singur strat intr-o tava pentru cuptor. Se presara cu sare si piper si se ung cu ulei.


Se gatesc 20 de minute, in cuptor.


Intre timp, se taie marul in sferturi si se indeparteaza cotorul. Se taie apoi in felii si se amesteca cu frunzele de salata, varza si dressingul.


Dupa cele 20 de minute, se presara cartofii cu branza albastra si rondele de ceapa verde.


Se mai lasa 5 minute la cuptor.


Se gatesc carnatii 9 minute, pe un gratar fierbinte.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati Th­ü­rin­ger cu gratin de cartofi dulci cu branza albastra" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Xandrinne 1

03.07.2016, 12:15

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:24

Gherca Daniela 1

03.07.2016, 19:58

super, o bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne