Carnaval

de epurasha2bb in Porc, 9 Mar 2010 | 1472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6-8 bucati potrivite de muschi de porc cu putina grasime,
  • 2 cepe ,
  • 2 ciupercute champignion proaspete cu tot cu cotor,
  • 4 graunti mici de usturoi,
  • 1/2 rosie,
  • 4 masline negre,
  • 1 buchetel mic de brocoli,
  • 2 cartofi,
  • 4 linguri de vin,
  • 2 linguri de pasta de tomate,
  • marar verde,
  • cateva feliute de cascaval,
  • putin ketchup pt.decor.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaval:

Taiem cepele bucati mari si ciupercile si le calim in tigaie impreuna cu bucatile de carne dar nu mult doar putin cat sa nu fie crude.Apoi le asezam pe fundul vasului de lut tinut in prealabil in apa o jumatate de ora.Apoi punem cartofii taiati felii groase.Eu am avut niste cartofi gata copti in folie de aluminiu dar ii puteti fierbe putin sau puteti sa-i puneti si cruzi.


Apoi presaram si grauntii de usturoi taiati in 3 si apoi bucatele marunte de rosie, maslinele felii mari, bucheteleul de brocoli sfaramat peste tot si mararul si cascavalul deasupra din loc in loc.unem cam un polonic de amestec de vin cu pasta de tomate si putina apa. Presaram sare mare si rasnim piper negru proaspat.Bagam vasul in cuptorul rece neincins dinainte si dam drumul la foc la inceput mai mic apoi spre sfarsit dam focul mare si luam capacul ca sa se rumeneasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

09.03.2010, 21:08

Suuuper

epurasha2bb 1

10.03.2010, 18:59

hi, hi, mersi Oana vad ca ai avatar nou ! si mumos foc! desi imi placea fetishoara ta dulcika asa esti mai interesanta si misterioasa!

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tamara
  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu cartofi si carne de porc