Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu-i prea aratoasa dar e foarte gustoasa :)
Am luat pulpa de curcan si am dezosat-o.
Se taie in bucati mici ,se spala si se usuca cu un servet de hartie.
Luam o punga(eu am folosit una care se uzeaza pentru pus produse la congelator ),si inauntru se pune faina,cimbru,curry,sare,piper.
Amestecam totul scuturand bine punga .
Adaugam si carnea.Tinem punga inchisa si incepem s-o scuturam si s-o invartim ca sa se prinda bine faina cu mirodenii de carne :).
Intr-o tigaie punem ulei la incins.Adaugam carnea si o prajim pe toate partile,adaugam usturoiul si mai pe la sfarsit si capere.
Punem capac si lasam pe foc pana se face carnea.nu uitam sa mai amestecam sa nu se arda,daca e nevoie adaugam un pic de apa sau niste vin alb.
Pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult