Carne de curcan cu capere

de nadea68 in Curcan, 5 Noi 2013 | 1043 vizualizari

 

Nu-i prea aratoasa dar e foarte gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de curcan
  • 3 linguri faina
  • cimbru
  • curry
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ulei pentru prajit
  • 1 lingura de capere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de curcan cu capere:

Am luat pulpa de curcan si am dezosat-o.

Se taie in bucati mici ,se spala si se usuca cu un servet de hartie.

Luam o punga(eu am folosit una care se uzeaza pentru pus produse la congelator ),si inauntru se pune faina,cimbru,curry,sare,piper.

Amestecam totul scuturand bine punga .

Adaugam si carnea.Tinem punga inchisa si incepem s-o scuturam si s-o invartim ca sa se prinda bine faina cu mirodenii de carne :).

Intr-o tigaie punem ulei la incins.Adaugam carnea si o prajim pe toate partile,adaugam  usturoiul si mai pe la sfarsit si capere.

Punem capac si lasam pe foc pana se face carnea.nu uitam sa mai amestecam sa nu se arda,daca e nevoie adaugam un pic de apa sau niste vin alb.

Pofta buna!!!

 

 

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de curcan cu capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

nadea68 1

05.11.2013, 23:05

Ruxy

_Alina_ 1

06.11.2013, 08:05

nadea68 1

06.11.2013, 17:17

alina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V