Carne de curcan cu capere

de nadea68 in Curcan, 5 Noi 2013 | 3693 vizualizari

 

Nu-i prea aratoasa dar e foarte gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de curcan
  • 3 linguri faina
  • cimbru
  • curry
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ulei pentru prajit
  • 1 lingura de capere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de curcan cu capere:

Am luat pulpa de curcan si am dezosat-o.

Se taie in bucati mici ,se spala si se usuca cu un servet de hartie.

Luam o punga(eu am folosit una care se uzeaza pentru pus produse la congelator ),si inauntru se pune faina,cimbru,curry,sare,piper.

Amestecam totul scuturand bine punga .

Adaugam si carnea.Tinem punga inchisa si incepem s-o scuturam si s-o invartim ca sa se prinda bine faina cu mirodenii de carne :).

Intr-o tigaie punem ulei la incins.Adaugam carnea si o prajim pe toate partile,adaugam  usturoiul si mai pe la sfarsit si capere.

Punem capac si lasam pe foc pana se face carnea.nu uitam sa mai amestecam sa nu se arda,daca e nevoie adaugam un pic de apa sau niste vin alb.

Pofta buna!!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de curcan cu capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

ieri la 21:22

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curca cu miere si portocale - reteta nr. 500