Carne de iepure la cuptor cu sos rosu

de GeorgiG in Iepure, 5 Iun 2015 | 5544 vizualizari

 

Carnea de iepure este delicioasa. In copilarie mama ne pregatea friptura de iepure vanat, la cuptor cu sos de rosii. Lasa o zi intreaga carnea de iepure la marinat in vin rosu cu foi de dafin si piper.O bunatate. Am facut si eu aceeasi reteta cu carnea de iepure cumparata din supermarket si, desi gustul nu este acelasi ,este destul de buna.Eu nu am lasat carnea la marinat pentru ca cea din supermarket este foarte frageda spre deosebire de vanat.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati carne iepure
  • 3 fire usturoi verde
  • foi de dafin, piper , rozmarin, boia, sare
  • 100 ml vin rosu
  • 5 linguri pasta rosii
  • 200 ml apa
  • 5-6 graunti usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de iepure la cuptor cu sos rosu:

Spalam bine carnea, o asezam intr-un vas, adaugam condimentele, usturoiul verde tocat, vinul si introducem la cuptor.


Lasam pana se rumeneste.


Amestecam pasta de rosii cu apa si grauntii de usturoi sfaramati si adaugam peste carnea rumenita.Introducem din nou la cuptor 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de iepure la cuptor cu sos rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

05.06.2015, 18:22

Ce bun trebuie sa fie!

dantes 1

06.06.2015, 07:46

Bun!

Rocsi 1

06.06.2015, 20:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste de casa, cu hribi si bacon
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu pesto si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:11

Chifle aperitiv cu mozzarella

de RODIMUR 7

ieri la 00:40

Rulouri crocante din castraveți pentru iarnă

pe 13.08 la 19:05

Fudge cu ciocolata si afine

pe 13.08 la 18:23

Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

pe 13.08 la 18:14

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor