Carne de porc cu feta la cuptor

de rena in Porc, 6 Ian 2014 | 1534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de porc
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • un ardei rosu si unu galben
  • o legatura de patrunjel
  • 2 rosii si 2 linguri de bulion gros
  • 300 gr.feta
  • sare,piper,ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu feta la cuptor:

Curatam si spalam legumele.


Intr-o tigaie punem bucatile de carne si le prajim in ulei pina se rumenesc pe ambele parti.


Tocam ceapa si usturoiul marunt si calim pina se inmoaie.


Taiem cubulete mici ardei si ii punem peste ceapa ,amestecam bine si lasam sa se inmoaie si ardei,tocam si patrunjelu si il adaugam si pe el.


Taiem rosiile cubulete si amestecam cu bulionu si o punem peste carne ,dam sare si piper dupa gust un pahar de apa si lasam sa dea un clocot.


Luam un pirex punem compozitia din tigaie zdrobim in mana feta si o punem pe deasupra,bagam pirexul la cuptor si lasam pina se rumineste .


Serviti cu cartofi prajiti si salata verde.


Pofta buna!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu feta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

deyutzky 1

07.01.2014, 00:40

daca e si cu feta imi place si mai mult

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 08:34

Andreea Caroline 1

07.01.2014, 10:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in sos de usturoi si cartofi