Carne de porc cu feta la cuptor

de rena in Porc, 6 Ian 2014 | 4716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de porc
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • un ardei rosu si unu galben
  • o legatura de patrunjel
  • 2 rosii si 2 linguri de bulion gros
  • 300 gr.feta
  • sare,piper,ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu feta la cuptor:

Curatam si spalam legumele.

Intr-o tigaie punem bucatile de carne si le prajim in ulei pina se rumenesc pe ambele parti.

Tocam ceapa si usturoiul marunt si  calim pina se inmoaie.

Taiem cubulete mici ardei si ii punem peste ceapa ,amestecam bine si lasam sa se inmoaie si ardei,tocam si patrunjelu si il adaugam si pe el.

Taiem  rosiile cubulete si amestecam cu bulionu si o punem peste carne ,dam sare si piper dupa gust un pahar de apa si lasam sa dea un clocot.

Luam un pirex punem compozitia din tigaie zdrobim in mana feta si o punem pe deasupra,bagam pirexul la cuptor si lasam pina se rumineste .

Serviti cu cartofi prajiti si salata verde.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu feta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de porc cu ciuperci