Carne de porc cu unt aromat

de -Licurici- in Porc, 21 Noi 2015 | 1727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de carne de porc
  • 80 g unt
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu unt aromat:

  1. Carnea am dat-o cu sare si piper si am bagat-o la frigider.
  2. Untul l-am scos mai devreme sa ajunga la temperatura camerei. Cand s-a inmuiat, am adaugat cimbrul si l-am frecat bine, apoi l-am bagat in frigider.
  3. Le-am lasat 45 de minute in frigider.
  4. Am uns cu unt un vas termorezistent, am asezat carnea si am pus bucatele de unt pe deasupra, am adaugat 2 pahare cu apa, apoi am bagat in cuptor pentru 2 ore.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Carne de porc cu unt aromat-0
Carne de porc cu unt aromat-1
Carne de porc cu unt aromat-2
Carne de porc cu unt aromat-3
Carne de porc cu unt aromat-4
Carne de porc cu unt aromat-5
Carne de porc cu unt aromat-6

COMENTARII (19)

mirela0911

mirela0911 1

22.11.2015, 15:26

Yummy, vin la masa la tine!

miki_a

miki_a 1

23.11.2015, 13:14

Daaaa, mai pune un tacam si pentru mine!!!!

-Licurici-

-Licurici- 1

01.12.2015, 11:18

Cu mare drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!