Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman

de kamy in Porc, 21 Oct 2010 | 4654 vizualizari

 

Am avut si ajutoare....pe Pusi!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata porc
  • 200 gr.jambon afumat
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 1 borcan bureti cu usturoi murati(erau prin camara si mi-am zis...hai sa-i pun)
  • jumate ardei galben
  • jumate ardei rosu
  • jumate ceapa taiata cubulete
  • un morcov mic ras
  • 1 ling pasta rosii
  • 1 ling.concentrat carne porc
  • cimbru
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman:

Am pus prima data carnea afumata taiata bucatele,dupa care spata taiata bucatele,buretii(pe care i-am stors bine si clatit in apa rece),cartofi taiati mai mare(inainte i-am frecat cu sare,piper,cimbru si pasta de rosii),o mana de ceapa,ardeii taiati cubulete si o mana de morcov ras.Intr-o canita am dizolvat o ling.de concentrat carne de porc,o ling pasta rosii, apa si am pus continutul in vas.Am pus capacul si am dat la cuptor timp de 2 ore.Cand am servit am presarat patrunjel verde.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

vasul roman l-am tinut in apa rece 3 ore inainte sa-l folosesc

2

focul la cuptor l-am aprins dupa ce am bagat vasul roman in cuptor

3

focul trebuie sa fie potrivit ,1 ora si mic cealalta ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

kamy 1

22.10.2010, 11:46

laly...mai am...hai

kamy 1

22.10.2010, 11:46

rocsy...u nu vrei???

kamy 1

22.10.2010, 11:47

multumesc fetelor!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc