Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman

de kamy in Porc, 21 Oct 2010 | 5127 vizualizari

 

Am avut si ajutoare....pe Pusi!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spata porc
  • 200 gr.jambon afumat
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 1 borcan bureti cu usturoi murati(erau prin camara si mi-am zis...hai sa-i pun)
  • jumate ardei galben
  • jumate ardei rosu
  • jumate ceapa taiata cubulete
  • un morcov mic ras
  • 1 ling pasta rosii
  • 1 ling.concentrat carne porc
  • cimbru
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman:

Am pus prima data carnea afumata taiata bucatele,dupa care spata taiata bucatele,buretii(pe care i-am stors bine si clatit in apa rece),cartofi taiati mai mare(inainte i-am frecat cu sare,piper,cimbru si pasta de rosii),o mana de ceapa,ardeii taiati cubulete si o mana de morcov ras.Intr-o canita am dizolvat o ling.de concentrat carne de porc,o ling pasta rosii, apa si am pus continutul in vas.Am pus capacul si am dat la cuptor timp de 2 ore.Cand am servit am presarat patrunjel verde.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

vasul roman l-am tinut in apa rece 3 ore inainte sa-l folosesc

2

focul la cuptor l-am aprins dupa ce am bagat vasul roman in cuptor

3

focul trebuie sa fie potrivit ,1 ora si mic cealalta ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc proaspata si afumata,cartofi si bureti,in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

kamy 1

22.10.2010, 11:46

laly...mai am...hai

kamy 1

22.10.2010, 11:46

rocsy...u nu vrei???

kamy 1

22.10.2010, 11:47

multumesc fetelor!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

8010 puncte

Rocsi

6200 puncte

Constelatialeu

5610 puncte

mihaelar63

5260 puncte

RODIMUR

4790 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Musaca de cartofi cu varza si carne
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ceafă la cuptor cu cartofi şi usturoi