Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am avut si ajutoare....pe Pusi!!
Am pus prima data carnea afumata taiata bucatele,dupa care spata taiata bucatele,buretii(pe care i-am stors bine si clatit in apa rece),cartofi taiati mai mare(inainte i-am frecat cu sare,piper,cimbru si pasta de rosii),o mana de ceapa,ardeii taiati cubulete si o mana de morcov ras.Intr-o canita am dizolvat o ling.de concentrat carne de porc,o ling pasta rosii, apa si am pus continutul in vas.Am pus capacul si am dat la cuptor timp de 2 ore.Cand am servit am presarat patrunjel verde.
Pofta buna!!
1
vasul roman l-am tinut in apa rece 3 ore inainte sa-l folosesc
2
focul la cuptor l-am aprins dupa ce am bagat vasul roman in cuptor
3
focul trebuie sa fie potrivit ,1 ora si mic cealalta ora
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult