Carne de vacuta cu cartofi si sos de hrean

de mihaelar63 in Vita, 17 Feb 2020 | 1228 vizualizari

 

 M-am inspirat de la Bucataras Sabina pentru aceasta reteta https://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-vita-cu-sos-de-hrean-783.html. Ma gandesc ca nu-i pot spune friptura daca carnea si legumele sunt fierte . Carnea si cartofii au avut un plus de savoare fiind fierte impreuna .Sosul de hrean le-a dat un plus de savoare .Cu zeama de la fierbere am preparat o supa gustoasa cu galuste de gris .
Eu prepar din 4 oua galuste . Din copilarie imi pace sa pun galustele din supa langa carnea si legumele fierte .

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne vacuta
  • 4 cartopfi mari
  • 2 morcovi mari
  • 2 catei usturoi
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita boabe piper
  • sare
  • sos de hrean -reteta proprie :https://www.bucataras.ro/retete/sos-de-hrean-92387.html
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vacuta cu cartofi si sos de hrean:

  1. Curatati legumele si le spalati.
  2. Carnea de vacuta se pune la fiert bucata intreaga impreuna cu morcovii , sarea boabe de piper si foaie de dafin .
  3. Cand toate aceste sunt aproape fierte adugati si cartofii intregi .
  4. Se scot din zeama , carnea si legumele .
  5. Feliati carnea de vacuta . Morcovii se taie rondele si cartofii se taie pe lung .
  6. Aranjati totul pe farfurii si serviti impreuna cu sosul de hrean .
  7. Alaturat puteti sa puneti muraturi sau salata , dupa preferinta .
  8. Carnea de vacuta cu sos de hrean trebuie servita calda .
  9.   Pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Carnea de vacuta cu sos de hrean trebuie servita calda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vacuta cu cartofi si sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hamburgeri "home-made"