Carne de vitel in sos de legume cu vin la Crock Pot

de T I M E A in Vita, 28 Apr 2015 | 4263 vizualizari

 

Nu puteam sa nu incerc si o asa zisa tocanita la noul meu aparat Crock Pot si cum carnea de vitel e cea mai buna in astfel de mancaruri, am pus aparatul la treaba si am avut un rezultat tare bun.

 

INGREDIENTE

  • aprox 400 g carne de vitel ( pentru familii mai numeroase dublati cantitatile)
  • 3 cepe galbene (ale mele sunt mici daca ffolositi ceapa mare e suficenta una maxim doua)
  • 2 cepe rosii (la fel ca si la ceapa alba, eu am ceapa mica de gradina)
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 morcovi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • un pic de piper
  • verdeturi uscate: oregano, patrunjel si cimbru – cate o jumatate de lingurita din fiecare
  • 1 cana de vin alb sec (aprox 200 ml)
  • 1 cana suc de rosii
  • 4-5 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vitel in sos de legume cu vin la Crock Pot:

Curatam si spalam legumele dupa caz.


Taiem ceapa, ardeii si morcovii cubulete mici si le punem in vasul de ceramica in care am pus putin ulei de masline.


Adaugam condimentele: sarea, piperul, oregano, patrunjel si cimbru si amestecam.


Carnea o taiem cubulete si o punem peste legume.


Adaugam o cana de vin si o cana de suc de rosii si amestecam ingredientele.


Punem capacul, selectam functia de temperatura ‘high’ si timpul de gatire 4:30 (ore).


Inainte cu 20 de minute de terminarea programului adaugam usturoiul pisat si 1 lingurita de boia de ardei dulce.


La final adaugam patrunjel tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel in sos de legume cu vin la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Panacris 1

29.04.2015, 19:19

Bunnnnn. O să-l pun la cazne pe Laurențiu-Ionel, adică Multi cooker-ul, că a cam șomat

MOKUSKA 1

29.04.2015, 22:11

ce buna e

T I M E A 1

29.04.2015, 22:20

ma bucur ca va place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza