Carne in sos cu legume

de roxanamiti in Porc, 21 Ian 2011 | 1564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne de porc,
  • 2 cepe maricele ( eu am pus una rosie si una alba),
  • 4 linguri de bulion,
  • un paharel de vin alb,
  • 5 buchetele de conopida,
  • 6 varze de Bruxelles,
  • 5 buchetele de brocoli,
  • 10 pastai verzi,
  • 2 cartofi mari,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • foi dafin
  • condimente pt. carne
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne in sos cu legume:


  • * punem carnea spalata intr o oala si acoperim cu apa,

  • * cand incepe sa fiarba luam spuma si apoi acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa fiarba o ora,

  • * dupa o ora de fierbere tocam ceapa marunt si o punem peste carne,impreuna cu 2 linguri de ulei,

  • * dupa o jumate de ora adaugam foile de dafin si lasam sa dea cateva clocote fara capac, asa sacade apa si se caleste un pic,

  • *cand s a calit un pic dam focul la maxim si adaugam paharelul de vin, asa se evaporeaza alcoolul,

  • * dupa cateva clocote adaugam bulionul, sare ,piperul, condimentele care doriti si lasam la foc mic sa fiarba timp de 20 de minute,

  • * intre timp sa curata cartofii, se taie( la preferinta fiecaruia) si se pun la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute,

  • *legumele si ele la punem la fiert in apa cu sare timp de 15 minute,

  • * si asa se termina tot de facut si la timp, urmeaza doar sa ne asezam la masa,

  • * eu am pus un pic de ulei si piper deasupra la cartofi si legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne in sos cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

LUK 1

21.01.2011, 15:17

elena1988 1

21.01.2011, 19:08

mirela0911 1

21.01.2011, 22:43

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume