Carne la ceaun

de geobucataras in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2015 | 734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de porc
  • 1 kg pulpe pui
  • carnati proaspat 2 fire
  • 2 foi de dafin
  • 3 catei de usturoi
  • un pahar vin alb
  • ulei
  • o cana apa
  • delikat de legume de la knor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne la ceaun:

Carnea o spalam bine si o taiem cum dorim, o condimentam cu delicat .Intr-un ceaun punem uleiul , carnea, foile de dafin, usturoiul pisat , vinul si apa si lasam sa fiarba pana ramane uleiul si se prajeste  carnea un pic in ulei, noi nu am prajit-o prea tare sa nu se usuce.

 

TIPS-URI

1

Noi am mancat carnea cu varza murata taiata marunt si frecata cu putin ulei , e o bunatate

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (6)

Rocsi 1

28.01.2015, 19:48

reisnaor_2006 1

29.01.2015, 19:44

foarte buna

Bya Ralu 1

03.02.2015, 17:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!