Curcan,pui si carnati la tava

de Rocsi in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2012 | 1915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 copane de curcan
  • 3 pulpe de pui
  • 1 carnat de casa afumat
  • 3 cartofi
  • 1 borcan ciuperci intregi
  • 1 rosie
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • marar uscat
  • boabe de piper
  • 1/2 cana de vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan,pui si carnati la tava:

Pulpele de pui si copanelele de curcan le parlim de puf la flacara. Le spalam mai apoi si le lasam sa se scurga. Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Rosia o spalam si o taiem felii pe rotund. Cartofii ii curatam de coaja ,ii spalam si ii taiem in doua. Ii scobim putin ,ii condimentam cu sare si piper si punem in ei cate o bucata de carnat si ciupercute.


Luam o tava si o ungem cu ulei. Punem carnea,iar printre cartofii umpluti. Intre acestea ,asezam restul de ciuperci si bucatele de carnati. Usturoiul il curatam ,il tocam marunt si il punem deasupra. Presaram sare,piper si marar uscat. Turnam o cana de apa si vinul. Asezam feliile de rosii,iar mai apoi boabe de piper.


Acoperim tava si o bagam in cuptorul incins. O lasam la foc potrivit pana este bine patrunsa carnea. Spre final descoperim tava si o mai lasam cam 15 minute pentru a prinde o crusta. Cand este gata,scoatem la racorit,apoi servim.


Simplu,satios si bun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan,pui si carnati la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

iri_iri 1

06.06.2012, 21:44

cocolina 1

06.06.2012, 23:10

foarte bune toate

Rocsi 1

07.06.2012, 11:53

Miuta,Iri,Coco va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui,pulpa de porc condimentate cu garnitura de cartofi la tava.