Conopida cu pesmet la cuptor

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 3977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4 oua
  • 2-3 carnaciori oltenesti
  • 4-5 linguri smantana
  • unt cat o nuca
  • 3-4 linguri pesmet
  • marar verde
  • ulei
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu pesmet la cuptor:

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare.Se lasa la scurs si apoi se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet.


Incingem putin ulei si calim pesmetul cateva minute.


Fierbem ouale, le lasam sa se raceasca . le curatam si apoi le taiem in sferturi.


Taiem carnaciorii bucati potrivite.


Adaugam peste conopida carnaciorii, smantana,ouale,pesmetul si condimentam dupa gust cu sare si piper.Asezonam cu marar verde si dam la cuptor pentru circa 10-15 min.


Servim calda.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:51

Mercic Miha......la tine am inteles

mimmi 1

13.09.2010, 18:02

Am si uitat de reteta asta .

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 22:09

Mimmi...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Varza calita