Carnita de porc fripta si caramelizata

de Alexandra Burz in Porc, 6 Ian 2014 | 1100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ceafa de porc fara os
  • 2-3 linguri de miere
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea sorelui presat la rece
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnita de porc fripta si caramelizata:

Carnea se spala bine, se asezoneaza cu sare si piper si se lasa la marinat pentru 1-2 ore


Intr-o tigaie ceramica se pune uleiul presat la rece la incins


Se adauga carnea, usturoiul si mierea


Se prajeste uniform pe ambele parti in functie de cat o doriti de facuta


Se serveste cu orice fel de garnitura doriti, eu am optat pentru piure :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnita de porc fripta si caramelizata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Laly 1

07.01.2014, 09:16

Sunt pregatita de atac

diaconta 1

07.01.2014, 09:48

Buna carnita

Alexandra Burz 1

07.01.2014, 10:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc la cuptor cu ierburi aromate