Mancare de mazare cu gnocchi si carnati

de Merisor in Porc, 11 Noi 2015 | 3163 vizualizari

 

Incerc sa combin in fel si chip ingredientele, pentru a-i surprinde placut pe baieti, cu altfel de mancare, aporoape de fiecare data.
De data aceasta am combinat mazarea cu gnocchi, carnati dar si niste sunca presata cu crusta din boabe de piper.
A iesit tare gustoasa si v-o recomand cu drag!
Si cum gazele au fost oprite toata ziua, din cauza unei avarii, am preparat aceasta mancare la multicooker.

 

INGREDIENTE

  • 450 g mazare cu morcovi(pachet congelat)
  • 600 g gnocchi
  • 4 carnati semiafumati(Radic)
  • 250 g sunca presata, in crusta de boabe de mustar
  • 2 cepe
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 20 g unt
  • 20 ml ulei de masline
  • 250 g pasta de rosii cu ardei copt
  • sare
  • 1 lingurita zahar
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • 2 foi dafin
  • marar
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu gnocchi si carnati:

Se curata ceapa si se toaca solzisori, apoi se pune la calit in unt si ulei de masline, in vasul multicookerului, pe modul FRY, setat pentru un timp de 15 minute.

Se curata radacina de patrunjel, se taie in cuburi si se adauga peste ceapa cand aceasta devine sticloasa.

Se adauga carnatii prajiti in prealabil si taiati in rondele, precum si sunca presata taiata in cuburi, mazarea congelata si se acopera totul cu apa fierbinte.

Se seteaza programul Stew pentru o ora.

Dupa 20 de minute, se ridica capacul si se asezoneaza mancarea cu putina sare si condimente, dar si cu pasta de rosii cu ardei copti, se mai lasa la fiert 15 minute, dupa care se adauga ardeii tocati in cuburi si gnocchi.

Se mai potriveste gustul de sare si condimente, iar dupa deconectarea aparatului de la sursa de curent, se adauga verdeata tocata marunt.

Am setat timpul de preparare pentru o ora, dar in maxim 45 de minute, mancarea a fost gata, asa ca am deconectat aparatul inainte de expirarea timpului setat.

 

TIPS-URI

1

In timpul calirii cepei nu se va adauga sare, dar se va adauga putin zahar, pentru a obtine un delicios gust de caramelizat.

2

Sarea se va adauga in mancare, spre final de fierbere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu gnocchi si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Catalina L 1

13.11.2015, 21:43

Panacris 1

18.11.2015, 19:27

Bunăăăăăăăăăă!

Merisor 1

18.11.2015, 19:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc crocant la cuptor