Carpaccio

de elucubratiiculinare in Vita, 29 Aug 2012 | 3007 vizualizari

 

Un aperitiv la care se folosește carne crudă, așa că aveți grijă să cumpărați carnea din surse de încredere.

 

INGREDIENTE

  • 200 g mușchi de mânzat (se poate găsi la măcelărie gata feliat),
  • 1 mână frunze mici de rucola,
  • 1 linguriță capere,
  • 1/2 lămâie,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • parmezan,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carpaccio:

În cazul în care nu găsiți carpaccio gata feliat, se poate tăia și acasă dacă puneți carnea la congelator înainte cu 30 minute înainte de a vă apuca să o feliați cu un cuțit foarte bun. Se aranjează feliile de mușchi de mânzat pe o farfurie. Se presară caperele și frunzele de rucola. Se stropește cu ulei de măsline și zeama de la 1/2 lămâie mică. Se condimentează cu sare și piper. Înainte de servire se pun deasupra câteva feliuțe subțiri de parmezan.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carpaccio" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

29.08.2012, 21:26

Ce fain arata muschiul ala!!!

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:15

cristeena20 eu am incercat si biftecul tartar si e bestial
Varianta păpată în Belgia mi-a plăcut mult, pe aici prin România încă nu am găsit un restaurant care să-l recomand
Mă mai documentez și încerc să-l fac și acasa

elucubratiiculinare 1

30.08.2012, 20:16

miha poți încerca cu prosciutto crudo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata calda de piept de rata cu carpaccio de kumquat si vinaigrette de para