Cartof umplut cu pui si ciuperci

de RuxyRux in Pui, 8 Apr 2013 | 35202 vizualizari

 

Un preparat tare tare gustos....si foarte satios!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 6 sau 8 cartofi mari
  • 6 bucati ciuperci champinion
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • ulei vegetal 3 linguri( palmier)
  • 3 oua
  • 400 gr smantana
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 3 linguri pasta de ardei gras( gogosar)
  • oregano
  • piper
  • sare dupa gust
  • busuioc
  • cascaval razuit
  • parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartof umplut cu pui si ciuperci:

Carnea se toaca impreuna cu ciupercile, ceapa si usturoiul.

Cartofii se curata si se fierb intregi pentru 15 minute. Se scot, se lasa la racit si se scobesc pe interior.

Intr-o cratita se incinge uleiul si se adauga carnea, se lasa pana se albeste la foc mic si se amesteca din cand in cand. Punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba in jur de 20-25 de minute (eu am preparat la Zepter). Luam capacul punem pasta de ardeii, pasta de tomate, condimentele, sarea si piperul. Amestecam un sfert din cantitatea de smantana cu un ou, cu zeama de carne scursa din cratita  si turnam peste carne. Mai dam cateva clocote, oprim focul si lasam la racit.

Umplem cartofii cu compozitia. Mie mi-a mai ramas compozitie si am pus-o in tava langa cartofi, facand si un sos cu pasta de tomate( apa si pasta de rosii). Voi puteti sa mai fierbeti doi cartofi daca doriti si sa-i umpleti cu ea.

Fiecare cartof se pune in tava. Deasupra presaram parmezan. Dam cartofii la cuptor pentru 30 de minute.

Scoatem tava si turnam deasupra ouale amestecate cu smantana si mai dam pentru 10 minute la cuptor. In ultimile zece minute am mai pus si cascavalul ras deasupra si am mai presarat parmezan.

Serviti cu smantana deasupra daca doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartof umplut cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (49)

RuxyRux 1

26.08.2013, 22:06

Multumesc

Eu2013 1

26.06.2014, 14:11

SI CIUPERCILE???

RuxyRux 1

26.06.2014, 15:09

Aveti dreptate si cer scuze....ciupercile le-am tocat impreuna cu carnea....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de cartofi umpluti cu bacon si ciuperci