Cartofi Any

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 26 Aug 2012 | 972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • oua fierte
  • cascaval
  • ciuperci
  • salam( eu am pus sasesc)
  • branza de oi
  • branza topita felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Any:

Nu am precizat cantitatile pentru ca ele variza in functie de numarul de persoane..deci asa: 

Cartofii se curata se taie felii si se fierb in apa cu sare 10 minute. Ouale se fierb si ele.

Intr-un vas yena uns cu unt sau ulei( eu am pus ulei de masline) se aseaza un rand de cartofi, unul de oua fierte taiate, unul de ciuperci taiate, apoi un rand de salam sasesc taiat  fasii, apoi un rand de branza de oi si cascaval ras. Se repeta pana se umple vasul. Deasupra trebuie sa fie cascaval din belsug. Se stropeste cu un pic de ulei de masline si se da la cuptor. Aaa... am uitat sa zic ca eu dupa ce am pus fiecare strat de cartofi  am pus condimente de toate felurile. Se da la cuptor aproximativ 30 minute. Dupa aceste 30 minute am scos vasul si am pus branza topita felii deasupra si am mai dat la cuptor 10 minute.

Cand e gata se serveste cu ce doriti dumneavoastra..muraturi, iaurt,chiar si ketcup merge...Pofta  buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Any" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

26.08.2012, 23:10

Buni

Sim0na 1

27.08.2012, 12:39

foarte buni

MotanLaOale 1

27.08.2012, 17:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!