Covridog

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 5595 vizualizari

 

Daca tot am vazut ca este la moda covridogul , am zis sa incerc si eu .
Au iesit buni tare!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa calda
  • 15 gr de drojdie proaspata(jumate de pachetel de 25 gr)
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 300 gr faina
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 10 bucati de cremvusti
  • 1 bucata carnat picant
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Aluatul


Apa calda se pune in castron , se pune drojdia si se amesteca pana se dizolva.


Se adauga sarea si zaharul.


Apoi se adauga faina in ploaie , amestecand sa nu se faca cocoloase,se framanta pana obtinem un aluat nelipicios care poate fi intins cu sucitoare, daca mai trebuie faina mai punem.


La final se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat.Se lasa la dospit 30 min.


Se presara faina pe masa si se intinde foaia cu sucitoarea, se taie fasii de 2 cm .


Se aseaza cremvustii si se ruleaza , la fel si carnatul .


Se pun in tava cu hartie de copt , se mai lasa la dospit 15 min.


Se unge cu ou si se da la cuptor la foc mediu 30-35 min.



POFTA BUNA

 

TIPS-URI

1

Se poate presara pe ei mac sau susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

iri_iri 1

26.06.2013, 15:41

Geanina87 1

26.06.2013, 21:42

asa de buni

Dea_Dea 1

26.06.2013, 22:39

Pupici , multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Covridog