Cartofi aromati copti (cu piept de pui)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2011 | 2785 vizualizari

 

Metoda preferata de a gati cartofii! Gustul aromat va v-a determina sa ii gatiti iar si iar!

 

INGREDIENTE

  • cartofi (in functie de cat doriti)
  • ceapa verde (doua bucati)
  • usturoi (eu am folosit o capatana mare, intreaga)
  • 2 linguri cu suc de rosii
  • sare/delikat,  chili
  • condimente: tarhon, oregano si rozmarin de la fuchs (in punguta transparenta - nu vreau sa fac reclama, insa au o aroma si un miros minunate, in comparatie cu celelalte firme; si am incercat multe), 
  • piept de pui - optional
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati copti (cu piept de pui):

Taiem cartofii cuburi si ii punem la fiert pentru aproximativ 15 de minute. Intre timp, calim pieptul de pui, portionat, impreuna cu usturoiul taiat felii subtiri si cu ceapa tocata.


Dupa ce cartofii au fiert (in cele 15 minute), ii scurgem de apa si ii asezam intr-o tava de cuptor impreuna cu pieptul de pui, cu ceapa si cu usturoiul. Ii condimentam din plin (eu fac risipa de condimente :D) si adaugam cele doua linguri cu sos de rosii peste cartofi, fara a amesteca. Punem tava la cuptor (incins in prealabil) pentru 40 de minute.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati copti (cu piept de pui)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Dya Daniela Andrei 1

27.03.2011, 22:36

Jolygina, draga mea, multumesc!

Dya Daniela Andrei 1

27.03.2011, 22:37

Da Medioto, au o aroma deosebita!

Dya Daniela Andrei 1

27.03.2011, 22:37

Multumesc Motane!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci