Cartofi aromati la cuptor

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2013 | 2778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 125 gr unt
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati la cuptor:

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare pentru circa 10 minute.


Scurgem apa si lasam cartofii sa se raceasca.


Ii curatam de coaja si apoi ii taiem felii insa fara ajunge cu ,cutitul pana la capatul cartofului. ( Citisem la Miha o idee super :sa tinem cartoful intr-o lingura si astfel cutitul nu va taia cartoful pana la capat).


Separat topim untul si il amestecam cu mararul tocat marunt ,sare si piper.


Punem cartofii intr-o tava pentru cuptor unsa cu ulei .Turnam unt topit peste fiecare cartof.


Dam la cuptorul incins la 200 grade pana ce cartofii s-au copt.


Din cand in cand luam cu lingura din untul din tava si turnam peste cartofi.


Se servesc fierbinti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Aurelia 07_07 1

25.09.2013, 07:20

danakarin 1

25.09.2013, 08:23

Apetisanti

Andreea Caroline 1

25.09.2013, 09:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor, condimentati cu busuioc