Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 19 Mai 2015 | 5194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1,5 kg cartofi albi
  • cca 4-5 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare, piper si boia dulce dupa gust
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde:

Curatam cartofii (de marime potrivita) si ii taiem in 4, ii spalam bine sub jet de apa rece.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Peste cartofii scursi de apa adaugam uleiul, apoi presaram sare, piper, boia dulce dupa gust,busuiocul uscat si ii amestecam foarte bine sa-i condimentam uniform.

Tapetam tava cu hartie de copt, adaugam cartofii condimentati, acoperin tava cu staniol si o dam apoi la cuptor pentru 40 minute.

Indepartam folia, mai dam tava la cuptor sa capete cartofii crusta crocanta si mai dam tava la cuptor pentru alte 10 minute.

Inainte de servire presaram marar verde proaspat tocat.

Pofta buna!

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu cartofi si morcovi