Mancarica de cartofi cu orez

de gaby_gabytza in Mancaruri de legume, 20 Aug 2011 | 17358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • 200 g orez
  • ceapa
  • 1 ardei
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu orez:

Se curata cartofii,se taie si se pun la fiert intr-o oala.

se adauga ceapa si ardeiul tocat, pasta de tomate,uleiul,carnea taiata in bucati.

Se adauga apa cat sa cuprinda cartofii + o cantintate mica in plus.

Cand au fiert cartofii se adauga orezul si se amesteca din cand in cand.

Se potriveste gustul de sare,piper,patrunjel.Se lasa pana ce mancarea este scazuta si fiarta bina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

DIANA B 1

20.08.2011, 15:43

Imi place ca-i zemoasa , dar data viitoare , sa-i pui 2-3 linguri de tomate , da ? ptr o culoare , pffffffffffffff , sa moara dusmanii (nu va fi acruta deloc)

vergi 1

21.08.2011, 15:22

cartofi cu orez???nu am mai auzit de combinatia asta,decat la ghiveci,unde-s mai multe

teosim 1

20.11.2011, 08:40

Tocanitele sant tot un ghiveci,cu diverse combinatii .Ce-mi place aici este ca nu are ulei deloc.Totul este fiert.Sanatos.Bravo,daca a iesit si gustos.....!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor