Cartofi copti

de Catalinaflorea in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2015 | 7144 vizualizari

 

Mancarea cea mai simpla si mai buna a romanului,nu cred ca m-as satura vreodata,

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • ulei de masline
  • sare
  • boia
  • oregano
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti:

Spalati coaja cartofilor apoi ii taiati in 2 si ii asezati in tava.Presarati deasupra ulei,sare si boia si ii introducetl la cuptor pentru 30 minute la 200 grade.Din usturoi faceti mujdei in care puneti ulei,sare si oregano.Ii serviti cu paine prajita si branza cu smantana daca va place combinatia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu unt aromat