Cartofi copti cu branza afumata

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2012 | 5082 vizualizari

 

Desi nu tin post, aceasta reteta fara carne e foarte buna pentru pranz sau cina, insotita de o salata.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari sau 4 mai mici
  • cascaval afumat; cascaval simplu, mozarella sau parmigiano ras (sau telemea rasa)
  • unt
  • salata verde, rosie, ceapa, castravete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu branza afumata:

-Spalam bine cartofii si ii stergem sa fie uscati. II invelim in staniol si ii dam la cuptor la foc mare (cca 1 ora ). Verificam daca sunt copti. 

- Scoatem cartofii si ii crestam in 4  - punem in mijloc unt, felurile de branza taiate feliute sau cuburi dupa preferinte, presaram cu branza rasa si in varf mai punem unt. Infasuram pe jumate in folie si dam iar la cuptor pana se rumenesc cu branza.

- Ii scoatem si servim cu salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu branza afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute si piept de pui la gratar