Cartofi copti cu branza tofu

de alilianaa in Mancaruri de post, 1 Apr 2013 | 2214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • sare, piper, boia de ardei dulce dupa gust
  • maghiran
  • marar verde
  • 3 graunti de usturoi
  • 50 g branza tofu
  • 30 ml ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu branza tofu:

Cartofii se curata, se spala, se portioneaza. Se face un amestec din sare, piper, boia de ardei dulce, maghiran, ulei. Se ung cartofii. Usturoiul se curata si se toaca marunt.


Se aseaza pe o hartie de copt cartofii, usturoiul. Se face un pachet si se pune la cuptor pentru 30 minute.


Dupa ce sunt gata, se aseaza pe un platou. Peste cartofi se pune branza tofu taiata cubulete si mararul verde.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se recomanda ungerea si a hartiei de copt.

2

dupa ce am facut pachetul, din loc in loc se fac gauri in hartie cu cutitul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu branza tofu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

02.04.2013, 17:28

alilianaa 1

02.04.2013, 17:44

CookieMonster 1

08.04.2013, 21:13

o mancare simpla si gustoasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Legume caramelizate la cuptor